Niin me ollaan tuo meidän lempinimi aikaisemminkin mainittu, mutta se vaan on emänstä niin sopiva meille. Me pidettiin yhteinen konsertti-/rallihetki ja siinä sai osansa niin yksi kukkanen kuin emännän lehtikin. Mutta me ei siinä lehti hommassa oltu kuin todistusaineiston hävittäjinä, Misse oli se joka sitä lehteä alkoi repimään..Ihan tosi.
 Täytyyhän mun pitää Siriuksesta hyvää, huolta ja siksi sitä en jätäkkään yksin, melkein koskaan. Olaan aina kuin mahdollista yhdessä, toki välillä kamujenkin täytyy pitää vähän etäisyyttä. Me ollaan niin samannäköisiäkin, mukamas, että pari vierasta on meidät toisiimme sekoittaneet, miten ne voi sekoittaa minut ison kollin pikkuiseen kollin alkuun.
 Meillä oli viikonloppuna joulukuvaustakin ja emäntä yritti mahdotonta meitä kaikkia samaan kuvaan lopulta se päätyi liittämään meidät yhteen tietokoneella. Tiedän kamut kuulostaa ihmeelliseltä, mutta nin se vaan onnistu pitkän ähkimisen ja höpöttämisen jälkeen ja laitto kortit painoon niin saadaan koko jengi komeilla joulukorteissa.

Mut nyt täytyy mennä ottaa muutamat esteet et pysyy kroppa hyväs kondikses.
BBPI.jpg?t=1164625054