Miten kulunut vuosi onkaan sujahtanut nopeasti. Tänään tulee vuosi siintä kun alettiin täällä kirjoittelemaan meidän jengin puuhista. Tästä löytyy ihan ensimmäinen kirjoitus.Kuun lopussa tulee vuosi kun pikku herra Sirius asteli taloon. Eipä kyllä ihan heti uskoisia, eihän siintä ole kauaa.. Eihän.

Aluksi ideana oli kokeilla vain blogin pitoa ja tehdä sitten päätös jatkaako vai ei ja tässä sitä ollaan. Ihan heti ei tulisi mieleeni lopettaa blogia. Blogin kautta ollaan saatu uusa ihania ystäviä niin neli- kuin kaksijalkaisia, sekä jengi on saanut ihailijoita sen verran, että joskus kauppareissullakin tullaan kysymään jengin kuulumisia ja lähettämään niille rapsutuksia. Ja aina rapsutukset toimitettu perille. ;)

Terveisiä kaikille kamuille ja niiden orjille, lukijoille ja tutuille, sekä tuntemattomille!

Juhlankunniaksi ajattelinkin sellaista, että jokainen lukija saisi valita yhden siis vain yhden lempi jengiläisen ja kertoa miksi juuri se jengiläinen on mainioin. Tiedän aika vaikeaa mutta pientä yritystä kehiin niin eiköhän se jotenkin onnistu. Mutta jos tuo valitseminen tuntuu mahdottoman mahdottomalta voi kertoa kaikista mikä on kessäkin juri parasta. :)
Mitään listaa en ala väsämään sillä kaikki jengiläiset ovat minulle aivan yhtä rakkaita mussukoita.

kaaaaun.jpg?t=1185966097

Jengin kuulumisista sen verran, että tänään ei vielä saatukkaan Tyynen verikokeiden tuloksia vaan huomenissa ne sitten pitäisisi saada.