Niin sellainen prinsessa minä kuulema olen. Nyt ei ole ulos ollut mitään asiaa kun on aivan liian märkää ja välillä tulee vettä niin paljon, että ihan piha lainehtii kun vesikuuro osuu kohdalle. Siksi me ollaankin keskitytty temppujen opetteluun ja poseeraamiseen täyspäiväisesti. Niin ja ei saa unohtaa, että pojat toimivat testaajina koskien uuden mallista pesää ja makuupussia. Kuvia niistä ja tarinaa kertovat pojat varmasti mielellään kun ehtivät. Nytkin ne tuolla painivat.. No pojat on poikia.

Tässä nyt esittäytyy Pohjasten Prinsessa.
Upeeee.jpg?t=1184526328

MisseSS.jpg?t=1184526312

Ilta auringosta olen nautiskellut nyt. Samalla miettinyt omaa Pappa kultaani..*huoh*
kaunisaa.jpg?t=1184526381

Ensi viikonloppuna onkin touhua. Meille tulee paimennettavaksi Raitahyeena ja lauantaina emäntä hakee uusimman Harry Potterin ja sekös tietää, että emäntä ei ihan hevillä nenää kirjasta ota pois. Mutta onneksi ne kirjat eivät kauaa emännän käsissä kestä vain pari päivää maksimissaan. Sitten se yleensä kyllä aiheiuttaa sen, että se ottaa hyllystä lisää niitä paksuja kirjoja ja alkaa kertaamaan.
Tosin nyt se on tehnyt nenä kiinni suomennoksia ja me ollaan sitten pidetty huolta emännästä, ettei se nyt vallan uppoudu liikaa niihin vaan muistaa pitää taukoakin välillä.