Niin huominen meneekin sitten meillä poikien kanssa näytelmissä Lahdessa. Tyyne jää kotiin nauttimaan hiljaisuudesta ja rauhasta.
 Eilen meidät Nemon kanssa pestiinkin, ja emäntä keksi tosi hyvän keinon kuivattaa meidät nopeasti, se kutsuu sitä laitetta lämpökissaksi..Outoa, mutta se laita hehkutti lämmintä ihanasti ja turkki kuivui pika vauhtia kauniiksi. Nyt olenkin kuulemma niin ladyä, kun olen aivan aivan puhtaan valkoinen ja mustat karvat ihan kiiltelevät. Kynnetkin leikattiin ja korvat putsattiin, sekä hampaat pestiin täysi neitipäivä siis.
 Illan kruunasikin hyvä iltapala kunnon liha-ateria jota me porukalla syötiin. Sirius tosin on vähän koulutus vaiheessa kun se ipana ei malttaisi pysyä omalla kupillaan, mutta nyt se pysyy jo aika hyvin. Ei tartte emännän koko aikaa nostaa sitä omalle kupilleen.
 Nyt ilta sujuukin siinä kun me autetaan emäntää pakkamaan näyttely kamppeita ja laitetaan kassiin omat lelut. Ja tietysti muistutellaan emännälle mitä vielä puuttuu.. Sitten hyvät yö unet ja aamulla lähdetään sitten Lahtea kohti.
koori3.jpg?t=1169897672

koor.jpg?t=1169897698