Jeps eli me suunnataan nenut ja tassut kohti Helsinkiä heti kukonlaulun aikaan ellei jopa aikaisemmin. Mutta me yritetään huomenna laittaa sitten väliaikatietoja ja ehkäpä kuviakin saa nähdä.
Juuri syötiin vatsamma täyteen Sirren kanssa kun aamulla ei tipu ruokaa ennen kuin näytelmäpaikassa sitten. Pakttiin laukkukin ja tuotiin lelujakin sinne mitä haluttiin. Aika tyhjältä se kassi vaikuttaa kun ollaan totuttu liikkumaan Missen kanssa, mutta tällä kertaa kaunotar jää kotiin kuningatar Tyynen kanssa vahtimaan valtakuntaa. Niin älä huoli Misse kyllä sinä ensi sunnuntaina pääset sitten diivailemaan..
Mutta Perditan jengin pojat ja emäntä lähtevät tällä kertaa tien päälle. Sunnuntaina mennään sitten ihan emännän kanssa kaksistaan.

Yritetään bongailla mahdollisimman monta tuttua meidän emäntää saa vapaasti mennä nykimään hihasta sillä on semmoinen agikissa paita päälläkin eikä kauhean moenlla semmoista ole. ;) Toki meitäkin saa tulla häkeille ihastelemaan. Luvan kanssa onnistuu rapsutuksetkin. :)
Näkyillään tutut ja tuntemattomat!

nesuuu.jpg?t=1177094261

nemopongo5.jpg?t=1177094276
Nyt ei kun nukkumaan.