Huomen aamulla lähdemme Sipooseen( Sipoonjoen koulu, A.I. Virtanen-sali, Pohjoinen koulutie, 404130 Sipoo ) edustamaan kotikissoja Nemon kanssa. Näyttely on avoinna yleisölle 10-17. Sinne tulee Saksasta asti tuomari arvostelemaan meitä, kun kyseessä on CFF esittelynäyttely jossa saadaan esimakua tämän järjestön näyttelystä. Jospa vaikka me ensi vuonna lähtäisiin sitten Heinolaan ihan oikeisiin CFF näyttelyihin.
Nyt on kasaantunut paljon tapahtumia, mutta se ei meitä haittaa. Nemon kanssa me päin vastoin nautitaan, kun päästään taas esiintymään ja saadaan ehkä rapsutuksiakin taas. Ensi viikon lauantaina me lähdetään Nemon ja Missen kanssa sitten Porvooseen näytelmiin.
Niin ja minusta tuntuu, että ell oli oikeassa kun heitti, että Nemolla on vain näyttelykuume ja siksi pissoja oli välillä väärissä paikoissa. Nyt niitä ei ole ollut pitkään aikaan väärissä paikoissa. ;)
Aika tylsää on ollut kun ulko telkkari on epäkunnossa sateen vuoksi. Ei siellä ulkona mitään tapahdu kuin sataa ja sataa.. No kohtahan sinne tulee se antenni mikä keraa tipuja hyvin, mutta ei ihan vielä.
Huomenna on sitten aktionia ja me laitellaan raporttia sitten iltaselle. Nyt saatta olla luvassa sitten videoitakin arvostelusta, kun emäntä lymyää siellä yleisön joukossa eikä meidän kanssa tuomarin pöydän vieressä. Siinäkin suhteessa tämä CFF näyttely on siis erilainen.

Mutta nyt täytyy mennä koisimaan boksiin takaisin, ettei emäntä vaan unohda minua. Me saadaan piakkoin kuulema uusi krakakin, semmoinen jengin värinen. ;)
kkk.jpg?t=1190396786