Heissan äskettäin kotiuduttiin Vantaalta. Meillä meni hienosti Nemo oli 3/11 arvostelussa ja agilityssäkin poika oli hienosti kolmas. Sirius pääsi myös agilityfinaalin ja arvostelussa poika oli 4 kuten kaikki muut jotka eivät kolmen joukossa olleet.
Pojat hurmasivat heti aamusta ell niin, että taakse syntyi jonoa, kun ell hali ja pusutteli poikia. :D
Tuttuja nähtiin vaikka kuinka paljon, kuvia en kamalasti ottanut ja nekin suurin osa menivät piloill asetuksien takia. Mutta kyllä muutama onnistui Ellistäkin. ;) Maanantaina varmaan kuviasitten laittelen ellen huomen illalla innostu.
Kirren ja Vienon palvelijalle suuret kiitokset ihanista ruuista mitä Tyyne sai ja pojat saavat herkutelle hyvillä raksuilla. Niin ja Tyyne ihastui kuvaan aivan täysin! Ruokaakin varmasti maistellaan pian.
Nyytin palvelijoille suuri kiitos agilityssä auttamisesta ja mukavasta seurasta.

Kiitos kaikille jälleen kerran aivan ihanasta seurasta, täsäs väsyneenä sitä unohti varmasti tärkeitä tuttuja mutta elkää ampuko ;) Sailalle spesiaalikiitokset kyydistä ja mukavasta seurasta. :)

Aamulla heräsin jo puoli neljä joten tässä varmaan kohta pitää kömpiä nukkumaan kun aamulla on puoli kuudelta taas herätys ja nokka kohti taas Vantaata Nemon kanssa.
poju.jpg?t=1188067902