Niin ihan tropiikin ilmastolta tämä kesä alkaa päivä päivältä enemmän tuntua. Jatkuvasti saa läähättää, ainekin rallien jälkeen. Pakkohan ne on helteelläkin rallit pitää. Tosin emäntä katselee meitä ja ihmettele emiten me oikein jaksetaan kuumuudessa vielä juosta, riehua ja painia kuin pienet pussihirmut.
Yksi päivä me katseltiin emännän kanssa hyeenakoirien elämää telkkarista ja vitsit miten jännää se olikaan, päästiin ihn saalistukseenkin mukaan. Vau, ne muistutti kyllä paljon raitahyeena. raitiksesta puheenollen se on meitä viihdyttämässä taas. :) Nyt se voi vähän paremminkin.

Bkaunis.jpg?t=1187114271

Bhyenaa7.jpg?t=1187114416

Painien jälkeen kelpaa kyllä nauraa... :D On se sen verran mukavaa puuhaa.
Bnassu.jpg?t=1187114246

Muistatte muuten varmaan sen matolääken jutun kuinka me sairastuttiin siintä, nyt homma vasta taas etenee pienin askelin. Huoh, ei voi sanoa kuin, etät kyllä maailmassa on paljon edesvastuuttomia ihmisiä, joilta se semmoinen selkäranka puuttuu.

Tyyne voi paremmin ja turkkikin on muuttunut paljon paremmaksi, osaksi uuden ruokavalion ja osaksi omega-3 kalaöljy kapseleiden ansiosta joita me napsitaan 1-2krt/viikossa. Ne ei kamalan hyviä ole mutta kyllä ne nyt ales menee joten kuten.