Nyt seuraa tärkeä muistutus kaikille lemmikkieläinten omistajille ja lemmikeille.
missetarkkailija.jpg?t=1183197623

Aluksi täytyy muistuttaa orjia, että pitäkää aina kyypakkaus kotona tai kaksi, ei sitä koskaan tiedä milloin ampiainen pistää meitä tai teitä, tai mökkeillessä, lenkkeillessä metsässä kyykäärme. Parempi siis varautua ajoissa.
Suositeltava annostus:
Kissat                  ½tbl
Koirat alle 10kg   1tbl
Koirat 10-20kg     2tbl
Koirat yli 20kg     3tbl
Aina on suositeltavaa konsultoida asiasta eläinlääkärin kanssa varmuuden vuoksi.


Sitten meille karvannassuille vinkiksi, että ampaisia ei kannata syödä missään nimessä, eikä edes tassulla koskea. Ne eivät ole mitään upeita moderneja leikittimiä vaan pistäviä ötököitä. Jos semmoiseen kuiten hairahtuu pitää muistaa ottaa kyy tabletti annos sitten nätisi eikä kiroilla ja rimpuilla siinä vaiheessa kun itse on mokannut.
amppari.jpg?t=1183198520

Sitten nuo käärmeet ovatkin oma osionsa, ne saavat meidän saalistusvietit jylläämään, mutta siinä voi pahimmassa tapauksessa käydä niin, että meistä saalistajista tulee saaliita. Ne on meinaan aivan arvaamattomia. Tyyne on sen hännässään kokenut kun erehtyi leikkimään kyyn kanssa. Onneksi emäntä oli valpas ja vei rouvan heti ell.

Emäntä törmäsi viime viikonloppuna raitahyeenan kanssa lenkkeilessä kyykäärmeeseen, onneksi kuolleeseen. Mutta silti emäntä sanoi, että sen sydän oli pompannut jo monta kertaa kun näti raitahyeenan käärmen vieressä. Eikä emäntä heti nähnyt oliko käärme kuollut vai elossa.
Kyy.jpg?t=1183198425

Ihanaa ja turvallista kesää!

Ps. Virallisena tiedottajana saan vähän sivutakkin aihetta ja lähettää lentosuukkoja omalle kullalle Papalle! <3 Ne ei pistä eikä pure sua kulta. ;)