Nyt se on sitten ohi. Koko nelikko käytettiin rokotuksilla.
Sirius ja Tyyne keskustelivat menomatkalla väillä kovastikkin, muuten meni matkat mainiosti. Pojat ja Misse ottivat nätisti rokotukset ja kaikki oli ok. Nemo olisi mielellään jäänyt pöydälle silitettäväksi pidemmäksikin aikaa.

Tyyneltä sain aamulla pissanäytteen vielä helpommin kuin keväällä. Mentiin kahdestan pukkariin sanoin vain Pissa ja rouva meni laatikolle pissille. Vain astia alle ja homma oli selvä. Sitä ennen yhdet hutipissat siivosinkin, jotka rouva oli aamutuimaan tehnyt. Pissatestattiin ja se oli aivan normaali pH:kin oli hyvä, eikä olut tulehduksen merkkejä.

Ell Tyyne antoi nätisti kokeilla mahaa ja katso suuhun, sekä otti rokotteen nätisti, mutta verikoetta ei rouva antanut ottaa ilman rauhoitusta. Raihoitetta laitettaessa rouva murahti ja sitten alkoi itsepäinen kestävyys. Rouva istui ja istui, kunnes sitten luovutti makuulle ja sitten taas istumaan. Vaikka rauhoite oli vaikuttanut täysin rouva veteli vähän väliä verikokeen otossa tassuaan pois. Ell nauroi ja sanoi Tyyneä teräsmummoksi, jolla on luonnetta ja itsepäisyyttä. Näytteet jouduttiin ottamaan molemmista tassuist kun toisesta ei enää saatu verta tarpeeksi. Rouva sai herätteen ja ell sanoi, että varmaankin puolen tunnin -tunnin päästä rouva käy jalkeille kunnolla. Mutta mitä vielä rouva oli pystyssä kuin puhjontikku viiden minuutin sisällä. :) Verikokeiden tulokset saadaan keskiviikkona.
Äskein otin juuri tupot pois rouvan jaloista. Tyyne halusi itsepintaisesti oman bokinsa nukkumapaikaksi, vaikka ajattelin, että jatkossa tulee olla vaikeaa saada se koppaan. Mitä vielä rouva meni juosten koppaan nukkumaan ja selvittelemään päätään.
Tyyne on kyllä sellainen ihana itsepäinen Teräsmummo, että.

Tkaunokainen.jpg?t=1185784349