Tänään me pojat sitten käytiin pesulla ja voi juku noi neidit ei meinaa jättää meitä rauhaan ei millään, kun tuoksutaan niin ihanilta kuulema. No kaipa sitä nyt pitääkin tuoksua ja näyttää hyvältä kun näytelmiin ollaan menossa ihmisiä hurmaamaan. Emäntäkin säästyi kuten melkein aina naarmuilta täysin ja me annettiin kuivattaa hiustenkuivaajalla aika paljon itseämme. Sirre oli melkein unohtanu mitä peseminen on ja meinas mennä emännän syliin, mutta sitten se hokas sen jutun. Mähän seison koko ajan pesutuolilla ja annan emännän hieroa ja pestä mut hienoksi. Kuurrrnauu.. Nyt pitäisi jaksaa vielä päivä ja sitten heti lauantain aamusta me lähdetään Vantaata kohti, yöksi tullaan sitten kotiin ja mitä ilmeisemmin me sitten emännän kanssa yhdessä mennään sunnuntaiksi ja Sirre saa jäädä viihdyttämään neitokaisia kotiin.
 Olen ihan unohtanu kertoa, että me saatiin tiistaina iso kasa herkullisia lihoja. Broilerin selkärankoja me jo maisteltiin ja kyllä maistui ihanalle. Nyt pakkasessa odottelee mm. kalkkunan palalihaa, sydänmursketta *nam nam*, broiskun siipimurskaa, lohta, possun jauhelihaa ja mitäs vielä no niitä selkärankoja. Vähäksi aikaa nuo kymmenisen kiloa riittää. Niin ja lauantaina me saadaan niitä ihania Virbac raksuja, kitten versiota meille pojille varsinkin mulle, kun emännän mielestä voisin vieläkin vähän lihoa. Mutta missä välissä mä ehdin lihomaan kun pitä hyppiä seinille, tehdä temppuja, jutella ja painia Sirren kanssa.
Hih Sirre on oppinut muuten tosi hyvän jutun nimittäin se menee vaa'alle kun emäntä vaan sanoo, että vaaka. Poitsu istuu niin, että lukemat näkee hyvin. En mä sitä turhaan ole ottanut oppipojakseni.
 Nyt pitää rientää nukkumaan niin menis huominenkin vielä nopeemmin. Me autetaan kyllä emäntää pakkamaan näytelmä kamoja, kerran se meinas unohtaa mun lempihuiskankin, jos mä en ois sitä kassiin vieny se olis ihan varmasti jäänyt kotiin.
pkuuku.jpg?t=1187895616
Ai niin se lupas huomiseksi ukkosta jo yöksi. No onneksi me ollaan Sirren kanssa ukkosvahteja ja herätetään emäntä heti jos ukkostaa kovempaa, että se saa otettu kaikki vempeleet irti seinästä, ettei ne vaan me rikki.
Toivottavasti viikonloppuna ei hirveästi ukkosta, olishan se mielenkiintosta olla näytelmissä missä olis ihan pimeää ja tuomarin pitäis sokkona arvostella kissoja tai taskunlampun valossa. Tosin viikonloppuna sais olla semmonen pilvinen sää niin ei olis hirmuisen kuuma. Vuosi sitten me oltiin samassa näyttelyssä ja silloin siellä oli melkein +40, huh se oli jo liikaa onneksi emäntä fiksuna osti meille häkkituulettimen ja sitten vaan otettiin coolisti. Nyt pitää muistuttaa emäntää, että muistaa ottaa tuulettimen mukaan ja mun krakan, sitä ei saa unohtaa eikä Sirren krakaa..
iii-1.jpg?t=1187896304