Emäntä päätti, että tänään on pesupäivä, pojat säästyivät siltä, koska ne ovt priimakunnossa juuri noin. Mutta minä kun sähellän vähän joka paikassa niin tassut ja massu on jo kellertäviä, eikä se sovi hienolle neidille, varsinkaan jos on haastattelu ja näytelmät tulossa. Niin Porvooseen lauantaina ja huomenna meitä tulee toimittajatäti kuvaamaan ja haastattelemaan, tosin emäntähän joutuu toimimaan tulkkina sitten. ;) Oikein soittivat emännälle ja kysyivät saako meitä tulla haastattelemaan ja tottahan toki. Emäntäkin kävi tänään trimmaajalla tai kampaajalla missä lie, mutta nyt senkin turkki on kunnossa.

Nyt se pahus vaan teki katalan tempun, otti kameran mukaan suihkuun.Aika suoritus siltä, että se piti suihkua ja kuvasi mua. Minähän toki pysyin uskollisesti paikallani kuten aina. Eihän hienosta ladyista saa ottaa kamalia kuvia, mutta laitetaan nyt näitä, mutta ei saa nauraa..

Juu ihan sopivan lämmintä vettä tulee.
p.jpg?t=1190915950

Hei huuhtele nää shampoot jo veke niin päöästään kuivattelemaan. [oli muuten ainoa kerta kun neiti mukaisi koko pesun ja kuivatuksen aikana. Kuten aina Misse pyytää lämmintä suihkua kun on sen aika.]
p1.jpg?t=1190916004

Ei enempää kuvia, vasta huomenna sitten. Usko nyt..
p2.jpg?t=1190916068