Hui sentään tänään iltapäivällä jytisi ja rytisi ihan kunnolla. Aluksi se satoi ihan vähän ja sitten alkoi ulkona pomppimaan semmoisia minipalloja. Sirius olisi halunnut mennä ulos leikkimään niiden kanssa, mutta emäntä kerto, että ne pallot on tosi kovia.
Sitten emäntä juoksi kaikki töpselit irti ja me kannustettiin koko nuoriso sitä, että kiirehtii, ettei vaan mikään mee rikki, varsinkaan meidän vesiautomaatti tai pakasti tai jääkaappi. Ja se ehti just ottaa nettipiuhan irti kun välähti ja heti lävähti niin kova pauke et ikkunat helis.. Huiii! Sitte me kömmittiin porukalla emännän luo sänkyyn ja kuunneltiin sateen ropinaa ja ukkosen jyrinää, kunnes se meni pois, sitten emäntä kävi taas laittamassa töpseleitä seinään. Hih vain todetakseen, että se tulee takaisin ja eikun taas kannustusten johdolla se sai kaikki pois ennen kuin taas välähti ja lävähti. Onneksi ei tarttenu enää en jälkeen tehdä muuta kuin odottaa, että se taas menee pois. Olikohan nyt asia selitetty tarpeeksi sekavasti. :)
Tuolta se ukkonen tuli..
ukkonen.jpg?t=1183141051

Meijän piha melkeimpä tulvi sen sateen aikana.
sade.jpg?t=1183141081
Nää ukkoset on täällä maalla tosi kovia verrattuna kaupunkiin, niin mä olen kuullu näytelmissä kaupunki kamuilta.

Mutta olihan ukkosella jotain hauskaakin tekemistä. Sirre keksi meinaan hyttystanssin, kun me saatiin emännältä käsky eliminoida hyttynen.
Tässä mä oon just nousemassa isoon hyppyyn.
ylooos.jpg?t=1183141164

Nyt täytyy mennä tarkkailemaan, ettei ukkonen vaan yllätä..
neksutinnaama.jpg?t=1183141209