Aamulla me saatiin aluksi ihana liha aamiainen ja sitten oli keittöissä yllätys. Kupissa oli jokin hyvälle tuoksuva, mutta perin keltainen ja oudon näköinen. Porukalla sitten haisteltiin sitä, kunnes Nemo nappasi sen ja kantoi nurkan taa sen muristen. Mä menin tietysti kattomaan, et mitäs nyt mikä se oikein on. No Misse tuli ja valaisi meille, että se on jokin tipu. Me sitten leikittiin sen kanssa, vuoroteltiin Nemon kanssa kumpi saa kantaa sitä. Käytettiin me se uimassakin, sitten alko ideat olee Nemolta vähissä.. Sänkyynkin yritettiin sitä viedä, mutta emäntä kielsi, ettei tipu lähde keittiöstä..
 Mä sitten keksin, että jos se kerran oli ruokakupissa se on ruokaa ja maistoin varovaisesti, sehän maistui ihan mahtavalle! Rouskutin sitten sitä ja emäntä tuli mattoa siirtämän, ettei se olis ihan kauheen näkönen. Nemo otti välillä makupaloja ja katteli miten homma tehdään. Sit ku saatiin se syötyä, mentiin etsimään lisää, mut kupissa ei ollu. Emäntäkin sanoi, että kyllä niitä pakkasessa muutama on vielä, mutta ei makeaa mahan täydeltä. No joo olihan se spesiaaliherkkua..Nam..
 Mut näin pääse sisäkissakin hyvin maistamaan vähän millaista se saalis voisi olla, sai niin kun oman peto puolensa hyvin esiin. Saadaanhan me valjastella ja Misse ja Nemo on saaliita saanu silleekin, mut ku mä en oikeen ulkona viel tykkää kauaa olla niin kauaa et saalista kyttäis.. Vähän emäntää hirvitti aluksi millaisia ne tiput on kun tilasi niitä meille, mutta ei ne nyt niin hirveitä ollukkaan. Kovasti se vahti ettei me joka paikkaan viedä tipua. kenkäänkin taidettiin yhdessä vaiheessa tuumailla sitä, mutta ei onnistunu kun emäntä vahti.. Olis siinä ollu jollekkin aikamoinen yllätys kun olis löytäny tipun kengästään..hih..

Mä sain nyt esiintyä yksin oikeudela näyttäen peto puoleni...
tipsu.jpg?t=1175075646

tipsu1.jpg?t=1175075663

tpsu2.jpg?t=1175075675

tipsu3.jpg?t=1175075691