Niin no ne ainekin näytti ihan tolppa-apinoilta, kun ne kiipes tolppaan ja sit taas ales ja kävel ees taas pihassa. Jotain linjamiehiähän ne on ja uusi meille johtoloita. Meilläkin oli katasrofin aineksia kun ehtymätön lähdekkin oli poissa pelistä puolitoista tuntia sähkökatkon takia.
Me valvottiin porukalla mitä ne oikein touhus meidän reviirillä, ja ne hymyilikin ja nauro meille kun me oltiin niin tomerina johtajina. Pääsin mä käymään sit iltapäiväl nopeesti ulkonakin, mutta vaan sen verran, et tehtiin emännän kaa yks luokse tulo harjoitus sai emäntä kuvattuakin musta yhen suht hyvän kuvan kun olin auringon valossa kunnolla. Turkki tosin sekaisin, kun emäntä kanto mut vähän matkan päähän ja komens paikalleen olemaan hetken ja mähän olin ennen kuin sain luvan tulla sit emännän luo. Sit me tultiinkin jo heti takas sisälle. Hrr..Siel oli toosi kylmä.
Meillä on torstainakin sähkökatkos muutaman tunnin, jotain emäntä höpöttää, että hyvä ettei perjantaina kun sit se ei näkis niin nopeesti GA eli jotakin Grey's anatomy ohjelmaa, mitä mekin katotaan välil ku ollaan sen sylkys. Se kattelee rapakon tahtiin, tiedä sitten mitä tarkoittaa..
Mut mun täytyy kömpiä nyt taas makuupussiin takan viereen niin siin saan hyvät unet tuo työnjohto otti meinaan lujille..
mistahy.jpg?t=1171996238

triothy.jpg?t=1171996258

ulkonamis.jpg?t=1171996277