Hih, voi pojat, ette ikinä usko mitä me saatiin Tampereen näyttelyistä. Ihan ikioma hierontakeskus! Niin se on kuulema mun ja Nemon yhteinen synttärilahja samalla. Voi sentään se on ihana. Siinä voi käydä harjaamassa turkinsa ja puskemassa kunnolla. Tyynekin on aivan ihastunut tähän hierontakeskukseen. Se nukahti kesken hemmottelun ja valtasi koko systeemin hetkeksi itselleen. Mutta siinä kyllä mahtuu hyvin vaikka kolme kerrallaan nautiskelemaan.
Tossa keskellä on semmonen ihana kohouma missä voi ikeniä hemmotella ja purrakkin sitä saa. Nuo harjat on kyllä myös ihania..
hieronta.jpg?t=1179843742
 Ostihan emäntä meille parikymmentä purkkia ruokaakin. Nemo vuorostaan piti huolen ettei lelut lopu kun se voitti agilitykilpailusta upeita leluja ja hienon pokaalinkin se sai. Lisäksi muutenkin saatiin monta pussia ihania leluja, niin meillähän niitä on niin vähän. Emäntä välillä jo huokaili, että minne me kaikki lelut saadaan mahtumaan. Niin ja tuli sieltä jonkun verran näytepussejakin *nam*, ja semmoisia "viiksivapaita" kuppeja kaksi oli emäntä löytänyt.
Mä olin kotona Tyynen kanssa ja me herkuteltiin kunnolla ja nukuttiin. Niin ja meillä oli raitahyeenakin seuranamme, vähänkö Nemo oli kade kun sai kuulla kuinka kauan se oli ollu meidän kanssa.

Milläs asialla sitä liikutaan?
welcome.jpg?t=1179843907