Paremmin ei olisi voinut mennä. Misse oli VP ja Tp valinnoissa kolmansia/viidestä, joka oli todella kova tasoinen. Nemo oli jaettu kolmas ja Sirre jaettu neljäs. Molemmat pojat olivat tehosekoittimella, mutta onneksi vatkutusta ei tänään ollut ohjelmistossa. Molemmat pojat kehuttiin päästä varpaisiin. Nemolla on liian feministinen pää ja Sirre taas kaipaa vieläkin lisää massaa ja lihaksi, mutta kovasti pikkuherra kehui tulevaisuuden voittajaksi. :) Sirre sai lisäksi kunniamaininnan Komein kolli.
Agilityssä sitten kävi jotain aivan uskomatonta, Perditan jengi otti kolmois voiton. Kyllä. Nemo voitti, Misse oli toinen ja Sirius kolmas. :D En olisi kyllä ikinä uskonut, että meidän Misse neitokainen innnostuisi pinkomaan radalla semmoista kyytiä, mitä se meni tänään.

Kiitos kaikille ihanasta seurasta! Spesiaali kiitokset Namin emännälle ja Ritvalle, fanituksenne avulla kolmikko meni agilityssä kovaa. :) Ja Ihanaa Elliäkin sain esitellä, kyllä se vaan on todellinen ihanuus! Niin ja Lauralle kiitos jälleen kerran Siriuksen kannosta ja ovien kiinni laitosta. ;)

Lisää juttua ja kuvia tulee varmaan illan mittaan. ;)
EDIT. Kuvia ja juttua tulee huomenna lisää, mutta tässä Siriuksen tyylinäytettä finaalin jälkeen.


Namin omistajalla suuremmoinen kiitos ihanasta tuikusta.
uu.jpg?t=1189366246

Misse lähettää Papalle muiskuja. ;)
*Misse: Ai miten niin tiedän, etät olen kaunis ja näyttelyissä meni loistavasti..;)*
miss653.jpg?t=1189365819