Tässä on kyllä todellakin saanut tehdä salapoliisityötä. Perjantai-iltana alkoi koko homma siintä kun Nemo aivasteli poikkeuksellisesn useasti. Ajattelin sen vain johtuneen jostain pölystä, kun poika tuntee nenänsä joka paikkaan. Mutta lauantaina sitten ihmetys kasvoi kun alkoi Sirius ja Tyynekin Nemon lisäksi aivastelemaan ja myöhemmin illalla vielä Tyynekin. Sitten alkoi pohtiminen mistä moinen johtuu. Jengi ei ole vetoa saanut eikä kylmää, ruokavaliossa ei muutoksia, eikä hiekassakaan. Ei siis mitään ihmeellistä, kunnes tänä aamuna vasta sen tajusin. Madotin jengin perjantai aamuna ja kun otin nyt matolääke paketin käteen huomasin järkytyksekseni, että se oli mennyt vanhaksi 3/2007. Siis mitä, olin ostanut paketin alle kuukausi sitten, enkä tietenkään ollut katsonut, koska se menee vanhaksi.. Toiset matolääkkeetkin katsoin varmuudella, ettei ne vaan ole vanhoja, huokaus ei niillä käyttöaikaa 2010 asti. Eli olin saanut apteekista vanhaa matolääkettä.
 Ensimmäiseksi yritin soittaa kuluttajaneuvojalle asian tiimoilta, mutta olin kymmenen minuuttia, myöhässä, joten huomenna uudestaan. Kyseisessä apteekissa kyllä kävin valistamassa asiasta, jossa pyöriteltiin silmiä ja yritettiin painaa asia villaisella kunnes lupasivat sitten alkaa selvittämään asiaa. Tässä vaiheessa siis nyt ollaan.
Huomenna sitten täytyy soitella vähän sinne sun tänne. Jos nuha jatkuu, kuten nyt on käynyt varmaan on edessä koko jengin ell reissukin.

Huh, ei tässä voi sanoa kuin, että katsokaa te jatkossa, jos ostatte itsellenne tai eläimillenne lääkkeitä, että ne eivät ole vanhoja. Jotenkin tuntuu, että huonoa tuuria piisaa kun meille sattuu usein tämmöisiä maanantaikappaleita tai sitten tämöisiä ongelmia.
Mutta toivottavasti asia saataisiin selville ja ennen kaikkea jengin terveeksi, kaikki kun aivastelevat ja ovat vähän liiankin rauhallisia, onneksi ruoka ja vesi kelpaavat hyvin kaikille.
IMG_5782pa.jpg?t=1182267378