Keskiviikkona me jo saatiin kokeilla sitä Turboakin samana iltana. Hyvin se luonnistui kun porukassa aluks pohdittiin hommaa niin ei menny kauaa kun tajuttiin mitä pitää tehdä. Niitä palikoita on mukava työnnellä nenulla ja tassulla, sieltä kun tulee sitten ulos herkkuja. Tosin tämä on tarkoitettu kuulema koirille, eikä emäntä ole aikaisemmin kuullut, että kukaan kissa olisi tämmöistä peliä pelannut. Sitä on kyllä tosi kiva pelata harmi vaan, että eilen ei oikein ehditty pelaamaan kun emäntä oli sen raitahyeenan kanssa ulkona ja illalla se lähti raveihin. Nemo kinus mukaan kun se on katellu raveja telkusta niin sitä olis kiinnostanu lähtee kattomaan niitä hepoja, mut eihän se päässy mukaan.
Raitahyeena oli meillä kylässä keskiviikkona ja torstaina joten se vähän sekoitti meininkejä, ei ehditty uloskaan oikein. Nemo oli niin huolissaan siintä ja pesi koko koiruuden kuonon ja otti simmusta rähmätkin pois.
Keskiviikkona muuten kävi emäntä katsomassa mun ja Nemon sukulaisia. Bongasi se sieltä mun veikan ja siskonkin ne oli saanu jäädä kotiin. Emäntä vei niille vähän meidän voittamia ruokia, että saa nekin osansa. Kuulema ei ollut ihan yhtä iso se veikka kun minä eikä sillä ollut niin iso pääkään, mutta kiltti ja rohkea se oli. Sisko oli sitten taas kuten pikkuisenakin hyvin arvonsa tunteva. Kovasti tassutuksia vain sinne sukulaisille!

kolimiturbo.jpg?t=1175266148

kolmikkoturbo.jpg?t=1175266170

misseturbo.jpg?t=1175266181

Siinä on mun sisko ja veikka.
sirrensiskojaveli.jpg?t=1175266202