prinsessa2vuotta.jpg
Minä olen kaunis lyhytkarvainen kotikissanaaras, minut tosin on steriloitu, joten jälkikasvua ei ole tulossa. Olen syntynyt n.02.05.04 tuo noin siksi, että ole Kseyn joukoista kotoisin, joten tarkkaa syntymäpäivääni ei tiedetä, mutta tuo päivä on sovittu emännän kanssa, että silloin vietetään mun synttäreitä. Tulin veljeni kanssa "kasvatuskotiini", meillä olikin ihana kasvattaja, suuri kiitos hänelle. Tosin jotain se väittää, että me oltiin veljen kanssa aika sähikäisiä kun tultiin. Kasvattaja täti antoi minulle nimeksi Perdita.
 Eräänä iltana sitten tuli ihmisiä katsomaan meitä. Minä olin porukasta ainoa tyttö mun kanssa oli veli ja kolme punaista poikaa. Jotain ne puhu, että kuinka persoonallisen näköinen olenkaan. Sitten olinkin jo kopassa ja menossa uuteen kotiin. Täällä oli Tyyne vastassa, mutta se näytti heti, että kuka on pomo ja ei pahemmin huomioinut edes minua. Emäntä päätti, että Perdita saa jäädä toiseksi nimeksi muistoksi alkuperästäni ja antoi sitten etunimeksi Misse.

Nyt kuitenkin toimin poikien komentajana, joskus minua kutsutaankin tuomariksi. Sopiihan värityksenikin siihen hommaan hyvin. Olenkin energinen touhupakkaus ja aika sisukaskin. Pidän yleensä pääni aika hyvin.
 Näytelmissä olen käynyt nyt yli vuoden ja se on mukavaa puuhaa. Tosin häkissä sitten haluan olla rauhassa kauneus unilla peiton alla niinhän teen kotonakin. Hyvin olen näytelmissä pärjännytkin olen rotukissanäyttelyssäkin päässyt paneeliinkin. Kotikissanäyttelyissä olen ollut 2xVP, TP, Paras LK, paanelin 5.sija. Jatkossakin käyn näyttelyissä. Minun turkkiani kun tuomarit jaksavat ihailla, kuulemma niin silkkinen ja upea. No tokihan se on ihme jos ei sillä työllä olisi minkä teen sen eteen. Osa tosin on emännänkin ansiota.
 Agilityäkin harrastan ja kisoissakin käyn jos vaan huvittaa.

Missepokaalit.jpg
SUVAK:in 10.9.06 saalis.
pomm.jpg

misseprinssessa.jpg