Huoh. Ei auttanut vaikka kuinka piti tassuja ja sormia ristissä koko jengi vaan Tyyne rouvaan iski hengitystieinfektio. :( Onneksi saatiin päivystävä ell kiinni ja iloksemme kyseessä oli nais ell. Vaikka jouduttiin 44 kilsan päähän sitten ajamaan ja apteekkiinkin aika pitkälle, niin teen kyllä mitä vain omien kisujen puolesta. NIin ja kyllä kelpasi niin ell kuin apteekin palvelu oli priimaa.
 Iltapäivällä huomasin, että Tyyne tuli aina luokseni ja vasta tarkemmin kuunneltua kuulin kuinka rouvan hengitys vinkui pahaenteisesti. Rouva matkasi muuten hyvin, mutta tuli kakat ja pissat sitten koppaan vaan eipä se mitään haittaa ainahan sitä pyykkiä tulee.
 Eläinlääkärille Tyyne käyttyi mallikkaasti kun tosiaan oli nais ell, rouva antoi katsella ja kuunnella, sekä antaa  kortisoni piikinkin ilman mitään murinoita tai sähinöitä. Kiltiksi rouvaksi kehuttiin. Aikaisemmat ell eivät ole huomanneet, että Tyynellä on suurentunut kilpirauhanen ja nyt sen suhteen on tarkkailtava rouvaa, jos tulee muutoksia niin sitten verikokeisiin. Hyvä tietää, että osaa katsella merkkejä. Antibiootti kuurin rouva sai ja jälleen kerran herkkuruokaa määräsi ell kissoille. Kotimatkalla käytiinkin ostamassa herkullista jauhelihaa mikä onkin jo pistelty parempiin suihin.