Kyllä se vaan niin on kamut, että se syksy on tullut. Me ollaan kamujen kanssa bongattu isoja lintuparvia mitkä tuossa lentelee ees taas kaipa ne odottaa lähtö lupaa etelään. Tänään me saatetaankin päästä valjastelemaan kun emännällä syyhyä kädet päästä kuvamaan meistä mukavan syksyisiä otoksia.
Meidän matkaseuralaiselle Makelle semmoisia terkkuja, että kiitoksia hyvistä vinkeistä me kotona heti testattiin niitä, mutta vanhalle rouvalle ne niksit oli liian moderneja me saatiin vaan pehmeää tassua pepulle kun juteltiin kivoja.. Mutta uudemmalle sukupolvelle ne toimii. Kiitti kamu ja Porvoossa nähdään taas. ;)

Syksyn kyllä tuntee viiksikarvoissaan kun ilmat ovat viilenneet. Kesäverantakin on suljettu ja villapaidatkin on esille kaivettu. Näytelmä kassiin ne pakataan nyt taas mukaan, koska eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka vilu yllättää niin sitten voidaan laittaa villapaita päälle. :)
Mutta takkatulen ääressä on mukava kölliä ja nautiskella lämmöstä ja vielä kun voidaan niin aurinkoiseen paikkaan on ihana käydä köllimään ja ottamaan viimeiset rusketukset tältä vuodelta.
nassuu.jpg?t=1190712332