Niinhän siinä kävi, että me käytiin koko jengi Tyyneä lukuunottamatta tänään aamusta eläinlääkärissä. Siellä olikin tosi mukava neitokainen, joka kuunteli meidän sydämmet ja keuhkot, tsekkasi muutenkin, ettei ole nuhaa pahempaa ja hmmp mittasi meiltä kaikilta kuumeen.  Ei se kuumeenmittaus ollut niin hirveää kun me luultiin. Minä olin tietysti koko ajan häntä pystyssä kehräten. Nuo ell tädit kun ovat niin mukavia, lepertelevät ja kehuvat vain. Ei meissä kuumetta ollut meissä pojissa lämpöä oli 37,9 ja Missessä 38, mikä kissalle normaali lämpö
 Meissä on koko jengissä flunssa, joka johtuu siintä matolääkkeestä. Tsih, tää saattaa kestää vaan pari päivää tai sitten viikkoja..
  Ell lasku viedään huomenna apteekkiin niin kuin kuuluukin ja emäntä vaatii matolääke rahatkin takaisin. Jollekkin kuluttajaneuvoja tädillekkin emäntä soitti, joka vahvisti vain, että apteekki on asiasta vastuussa.
 
Nyt vain otetaan rennosti, ei saada rehkiä, joten agility treenit on jäissä vähän aikaa samoin ulkoilu. Lääkärin määräyksestä saadaan herkkuruokiakin. Täytyy vaan pitää tassut ristissä, ettei meistä kellekkään tule keuhkokuumetta. Emäntä kyseli jo sen oireetkin, että tietää jos semmoisia tulee niin sitten mennään tukka/turkki putkella klinikalle.
 No juhannus on tulossa, me vietetään rauhallinen semmoinen ja saadaanhan me raitahyeena meitä suojelemaan koko viikonlopuksi, se tulee jo ehkä huomenna..
 Onneksi voi verannalta tutkailla pupun touhujakin.
puputiin1.jpg?t=1182331864

puputiin.jpg?t=1182331879

Hih arvatkaa kamut kuinka mä repesin tälle kuvalle tosta raitahyeenasta, se onkin tosiaan lentävä hollantilainen. :D
lentava1.jpg?t=1182331765

kuvaaa.jpg?t=1182331819