Kyllä se on kumma juttu, kuulkaas kun emäntä kävi kaupungilla ja sitten kun se tuli kotiin sillä oli kasseja, laatikoita ja nyssäköitä vaikka muille jakaa. Sitten se niitä siinä laitteli ja ne ihanan tuoksuiset pussit ja laatikot niin se ne kehtasi kieltää meiltä, jotain se sanoi, että ne on viikonlopun kisoja varten hommattu eikä meitä. Mutta onneksi se ei  unohtanut meitä vaan se oli ostanut hyvää safkaa. Tosin jotain se höpötti, että jos ollaan nopeita poikia kisoissa niin voidaan niitä voittaa. Eli ilmeisesti ne on agilitypalkintoja.
Uudenlaista hiekkaakin se oli saanut testattavaksi eläinkaupasta ja me sitä testataan kunhan tuo yksi toinen testihiekka eli InDorea on käytetty. Siihen InDoreen ei voi kuin p*skoa. Niin sitä mieltä me ollaan. Tosin jos muut laatikot likaisia voi sinne muunkin hädän tehdä jos on ihan pakko. Muuten ei.

Jan setä sai taas kerran meistä pojista kivoja kuvia siellä Vantaalla. Täältä löytyy lisää kuvia.
Niin ja Jari setäkin kuvasi meitä.

Muuten älkää kattoko tota emäntää se on aina noissa agilitykuvissa ihan hassunnäköinen. :D Pääasiahan on, että me kisut ollaan hienon näköisiä, eikös. ;)
Siriuksen motto on hitaasti, mutta varmasti ja puhtaasti agilityradalla.
IMG_6450.jpg?t=1188922292

Minä taas menen vauhdilla kun vain pääsen fiilikseen.
IMG_6433.jpg?t=1188922371

Mutta kun hyvä aika on tehty niin täytyyhän sitä yleisöllekkin antaa rahoillensa vastinetta. ;)
IMG_6429.jpg?t=1188922395


Sitten kotosalla voi poseerata palkintojen kanssa ihan rennosti.
pp1.jpg?t=1188922463

Huoh enää pari päivää sitten pääsee taas radalle viilettämään. Seuraavia ihan kisoja kisoja agilityn suhteen joutuukin sitten odottelemaan kauan aikaa kun seuraavista kisoista ei ole mitään tietoa...