Kyllä on ihanaa valjastella ulkona, kun kaikkialla on niin vihreää. Minä olenkin emännän kanssa päässyt loikoilemaan ulos, samalla kun emäntä lueskelee tai täyttelee sudokua minä saan siinä ohessa valjastella. Voi sentään se on kyllä niin ihanaa, voisin olla ulkona niin vaikka tunti kausia. Tosin välillä pitää nykiä hihasta emäntää, että nyt mennään sisälle juomaan kun sen parempaa vettä ei ole kuin vesiautomaatissa. Niin ja välillä tulee sitten semmoinen vimma, että pitäis päästä revittelemään kunnolla, silloin pyydän emäntää kiltisti hakemaan juoksutus kepukan eli pajukepin ja leikki voi alkaa.

Tähystystä
pongo2.jpg?t=1181228909

pongo1.jpg?t=1181228934

 Nyt me ollaan ihan virallisesti kesälomalla, seuraavaksi pääsen näyttelyareenoille vasta elo-syyskuussa. Aika mälsää mutta, ehtiihän sitä sitten syksyllä. Nyt voi nautiskella kesästä ja kasvattaa lihaksia, hih vaikka tuomarit ovat jo nyt niitä ihastelleet.
Niin ja en ole tainnut kertoakkaan kun emäntäkin kysyi ell onko minun jaloissa jotain vikaa kun kävelen niin maskuliinisesti, hih emäntä teki itsestään ihan hassun, ell vain vastasi, että minulla on niin mahtavat lihakset, että siksi mun pitää kävelläkkin kuin adonis. :D

 Siriuksella on tosiaan huomenna synttärit ja me neitojen kanssa ollaan muka unohdettu ne. Se kun höösää niistä koko ajan. Emäntä on luvannut järkätä herkkuruokaa ja ehkäpä jopa piknikin meille pojille ulos. *nam*
Toki myös tällä meidän blogissa juhlitaan ja tarjoiluakin pitäisi olla niin kissoille kuin orjille. Että tervetuloa vain huomenna herkuttelemaan! Mitään aikoja ei me osata sanoa, koska tarjoilu alkaa, mutta eiköhän se aika aamusta alkaen järjesty..
Tosin tää helle tekee sen, että päivällä ei nältä vaan yöllä ja aamulla. Mutta kuiteskin voitte te ottaa tarjoilut sit vaiks mukaan jos just ei nälätä.

Lahja me ollaankin saatu hierontakeskus ja lauantaina käytiin studiokuvauksissa. Ne on sitten meidän viralliset kaverikuvat, sekä yks ja kaks vuotis kuvat. Emäntä on niitä koevedoksia katsellut ja ihastellut, pian sen pitäis saada ne kuvat. Sit me kyllä laitetaan ne tänne niin saatte ihastella. ;) Mäkin niitä tiirailin emännän kanssa ja kyllä ne onnistu tosi hyvin.
Mutta joskos sitä taas painuisi emännän kanssa pihaille löhöilemään..

pongo.jpg?t=1181228950

Hups keikkaa ihan meinasin unohtaa, että eilen meillä oli punnituspäivä ja nyt sitten saatte kamut arvata kuinka paljon meistä kukin painaa. Me laitetaan sitten vastaukset jossain vaiheessa teille. ;)