Huh sainpas minäkin tassunvuoron, kun Nemo on tuossa hoitanut kirjoittamisia jonkun aikaa. Eilen ei emäntä mennytkään katselemaan raggaripentuja vaan kotikissapentuja, jotka tosin olivat vähän yli viikon vanhoja. Upean värisiä kuulema, yksi oli ollut ihan cremen värinen ja liiankin suloinen. Se vei sinne vähän meidän näytelmäpalkintojakin, kun ei me kaikkea ehditä syömään itse. Oli siellä ollut aivan upea pitkäkarvainen kotikissakin, joka oli emännän sylissä melkein koko ajan ollut. Kyllä mä haisteltiin sitten niitten terkkuja illalla pitkään.
Tyynelle kuuluu muuten hyvää se syö mielellään pillerit kun se tietää et ne auttaa. Eipä se olekkaan enää moneen päivään pissinyt ohi laatikon. Toivotaan nyt, että homma menee kokonaan ohi kuurin avulla ainekin siltä nyt näyttää.
Tänään on muuten jännää, me päästään taas esittelemään agilityä toimittajatädille ja kuvaajalle, ne eilen soitti ja kysy voisko ne tulla tänään. Varsinkin Nemoa ne tulee katsomaan sen voiton vuoksi. Päästään sitten tällä kertaa sanomalehteen. :)
Maailman menoa on turvallista katsella emännän sylissä valjastelun ohella.
sylisirre.jpg?t=1177485816

sirreperho.jpg?t=1177486178