Niin mä ainekin väitän. Tänään opin, että liian lähelle imuria ei kannata mennä eihän sitä koskaan tiedä vaikka se imaisisi minut kokonaan..Hui sentään. Pari hiirtä pelastinkin imurin kynsistä Nemon avustuksella. Myös sen opin miten emännän saa ennätysvauhtia hereille, tiputtaa kansion jossa on kaikki meidän paperit ja kutsuu Misseä jo repimään, silloin emäntä nousi tosi nopeesti sängystä ja laittoi kansion piiloon. Jotain höpötti, että ei siihen saa koskea..
 Kaikkein jännin tapahtuma oli kyllä haukka. Niin me nähtiin haukka ja kuinka se nappasi yhden pikkulinnun kynsiinsä. Oli maassa vähän aikaa ja lensi pikkutipu kynsissään pois.. :/ Emäntä tuli juuri kameran kanssa takaisin kun se näki haukan vain lentävän pois. Se olisi ollut jokin Kodak hetki emäntä höpötti ja loppupäivän kamera olikin pöydällä asemissa, mutta haukkaa ei enää näkynyt.
 Hui mulle tuli semmoinen kamala kauhu kuva kuinka iiso haukka lentäisi ylläni ja se sit nappais mut..Huii.. Meillä päin lentelee isojakin lintuja kotkia meinaan ja onpa huuhkajakin täällä nähty. Sen takia me ei vapaasti ulkoillakkaan Onhan niitä muitakin ilkeitä elukoita kuten iso serkkumme ilves, onneksi se ei osaa lentää..
 Misse alkoi sitten puhumaan jostain suuresta linnusta jota ihmiset ohjaa..Heliopteri vai oliko se helikopteri..Kuitenkin, että semmoinen oli kerran lentänyt kamalan matalalla kun se oli ollu valjastelemassa emännän kanssa. Tosin emäntä oli ihmetellyt miten Misse pysyi vaan paikoillaan ja katseli heliopteria, kun se oli luullut et Misse olis vähintään lähteny juoksemaan kovaa kyytiä kotiin päin. Misse on kyl rohkea neito..
sirrku.jpg