Joskus kyllä tuntuu, että tämä kuningattaren homma on aika rankkaa. Kun tässä saa pitää nuorison kurissa, vahtia, ettei ole ylimääräisiä meidän reviirillä, että kaikki syö omilta kupiltaan..jne.. Hommaa piisaa vaikka muille jakaa ja osan hommista olenkin antanut Misselle kun ne sujuvat siltä paremmin. Ainekin toi reviirin vartiointi sujuu siltä vähän liiankin hyvin. Yksi päivä se murisi ja ärisi puolalaiselle linjamiehelle niin kovasti, että mies kiersi kaukaa pellon kautta neitokaisen. Siinä oli ollut emännällä naurussa pidättelemistä.
 Välillä pitää kuningattarenkin katsella valtakuntaansa pitkään ja tarkkailla onko mitään muutoksia tapahtunut. Nyt on ollut jänniä päiviä kun näyttää, että ulkona olisi tosi lämmintä, muta siellä ei kuulema olekkaan. Niinpä ei ole kukaan päässyt nyt valjastelemaankaan. Jotain emäntä on lupailut, että ehkä tänään sitten päästään ulos..Saa nähdä.
 Tänään oli meistä juttu Iitinseudussa täältä voi jutun lukaista. Nemo pääsi yksin oikeudella poseeraamaan kun poika on sen ansainnutkin.
 Nyt täytyy taas kiivetä tatille seuramaan valtakunnan puuhia..
tyynevartioi.jpg?t=1178525796

tyynevart.jpg?t=1178525811
<3 <3Paljon pusuja ja kehräyksiä Kirre kullalleni!<3 <3