Voi sentään miten ulkona tuoksuu niin ihanalle ja ruoho ei voisi olla makeampaa. *nam*
Tänään pääsin kunnolla päästelemään höyryjä emännän kanssa ja voi sentään, että meillä oli hauskaa. Kaikenlaista mieenkiintoista ötökkää oli joita piti komentaa ja sisiliskonkin sain melkein kiinni. Vähän tosin tuo tuuli verotti sitä mukavuutta kun ei siellä meinannut kuulla kunnolla edes lintujen ääniä.
Huomenna me neidot jäädään kotiin pitämään torppaa pystyssä, kun pojat ja emäntä suuntaavat tiensä Hyvinkäälle. Pojat tuolta huutelevatkin, että tervetuloa vain ihastelemaan! Taas kerran emäntä häärii häkkien ja agilityn välissä.
Vähän tuo emäntä silloin mietti ottaisiko minutkin mukaan kun ilmoitti Nemon, mutta antoi sitten minun jäädä pidemmälle kesälomalle. No mulla olis ollu treffit saman tädin kanssa kuin vuosi sitten, joten ei se mua harmita.
Ery-Syd:in sivuilta pitäisi nähdä tuloksetkin reaaliajassa niin lauantaina kun sunnuntaina. ;)

Nemo on itseään tuossa esitellytkin kun sillä on niin pehmoinen turkki. Emäntäkin sanoi, ettei pojalla ole ollut turkki noin hienossa kunnossa vähän aikaan. Niin ja mikä tärkeintä poika on terve, ei ole pissoja ollut väärissä paikoissa enää. Ekstra vessa on vielä paikoillaan kyllä, kun Nemo on ottanut sen yksityiseen käyttöönsä. ;) Niin onpa pojat pruuvailleet agilityäkin varten hirmuisia spurtteja pitkin seiniä..

syonsut.jpg?t=1180714640