minicrest.gif My Peculiar Aristocratic Title is:
Very Sir Lord Nemo Pongo the Canine of Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
Get your Peculiar Aristocratic Title
Jotain semmoistahan emäntä sanoo, että ei tiedä välillä olemmeko lampaita vai kissoja.. No tykätäänhän me laiduntaan tuota ruohoa, mitä sitten ei se tee meistä lampaita eihän me vielä ainekaan sanota Bää!
Kissojenhan pitääkin laiduntaa säännöllisesti etteivät karvapallot saa valtaa niinhän se on. Sitten me oksennelaan ne karvapallot pois ja emäntä huudetaan siivoamaan ne veks. Ihme kyllä emäntä ei ole yhtään vihainen vaikka oksennetaan matolle ja lattialle päin vastoin höpöttää että hyvä kun karvapallot tultt ylös..Joskus ihmiset sitten osaavat olla outoja ei voi muuta sanoa.
 Neidot ei muuten varmasti tykkää kun julkaisen niistä nää kuvat. Ne kun on niin älykkään näköisiä kuvissa. :) Mutta eihän ne saa tietää kun kukaan ei vuoda tietoa ulos eihän?
hahhah.jpg?t=1168018964

hahha-1.jpg?t=1168019024

Muuten olen kokonaan unohtanut, että meille muutti viikko sitten yksi kissa lisää. Se on aika pulska ja punainen näin lyhennettynä kuuluun myös kollijengiin..Kuvaa siintä ei ole vielä otettukkaan täytyy emäntää hoputtaa että ottais kuvan. Me saatiin se Elmon ja Nuutin palvelusväeltä, kuten myös herkkuja. Kiitos vaan sinne! Niin sen verran siint kollista, et se on mahottoman laiska ja nimetön vielä, mutta ehkäpä me jossain vaihees laitetaan jokin nimikilpailu pystyyn tai jotain.

Huomenna me lähetään sit Sirren ja emännän kaa meksikoon! Miettikääs kollit ja plikat. ;) No okei me mennään Suomen meksikoon elikkäs Kouvolaan esittelynäyttelyyn. Sinne siis nokat jos haluu meidät tavata yleisölle se näytelmä on avoinna 11-16 ja osoittekin laitetaan tähän
Kouvolankylän VPK-talo, Palovartijantie 5. Siel on kuulemma kivoja kisojakin meille, viime vuonna mä sain Veikein ilme- ja Rohkein olemus tittelit, vaik se oli mun toka näytelmä. Saa nähdä kuinka meidän kollien käy. Neidot jää kotiin vahdeiksi.
Pääasia on kuitenkin, et me ainekin edustetaan kotikissoja, en tiiä tuleeko muita kotikissoje näytelmiin se nähään sitt huomenna..