Tänään me käytiin taas aamulla pitkällä valjastelu lenkillä. Pitihän meidän käydä tsekkaamassa mit ne puolalaiset linjamiehet ovat saaneet aikaiseksi. Siellä oli mukavia rullia ne langat oli ängetty niihin. Olisin mä halunnu mennä kattomaan sen entisen linjan rippeitäkin, mutta emäntä hössötti, että se on vaarallista eikä nyt mennä. Pöh sittenhän laadunvalvonta vähän kärsii. No olihan ne ihan kelvollisesti ne langat laittettu.

Tuonne vois hypätäkkin tsekkaa et varmasti on hyvin..
ihmetys1.jpg?t=1175530583

Sisältä ok..
meniskohan.jpg?t=1175530599

Juu kelvollisesti tehty työt. Jotain emäntä hihittelee, etä mun häntä näyttää vähän bobtailin hännältä täs kuvassa. No niin näyttäähän se vähäsen..
juuju.jpg?t=1175530611

Lenkin lopuksi pääsin leikkimään uudella lelulla minkä idean emäntä on saanut Jimin poppoolta.  Ongen vapa sai uuden käyttötarkoituksen ja juuri sopivasti kun se olikin kelvoton ongintaan, mutta sopii mainiosti jätti huiskan varreksi. :) Tässäpä nyt video.
Sitten päivällä taas pelasin dog turboa, tässä oikein video, emäntä tosin vähän pilas ton videon kun sen automaattinen kehumoottori meni vaan päälle lopussa, mutta kylläö se muuten ihan hyvä on.