On kyllä ihanaa kun se mollakka taas paistaa. Eilen oli niin ihanan lämmin, että pääsin Missen kanssa valjastelmaankin. Nemokin olisi halunnut tulla, mutta se ei pääse kuin maanantaina, näytelmien takia. Nemo kun ihan varmasti kellisi hiekassa ja sitten se olisikin aiva villin näköinen näytelmissä. *virn*
Kovasti linnut tappeli semmosista pöntöistä me oikein istahdettiin emännän kanssa katselemaan kun tinttit tappeli osakkeistaan. Joku varmaan oli unohtanu tehdä varauksen tarpeeksi ajoissa ja parhaat oli menny jo niin se yritti varastaa.. Köpelöstihän siinä kävi tintti sai kunnon höyhenpöllytyksen kavereiltaan ja meni keimailemaan toiselle pöntölle.
Eilen oli meistä juttu Kouvolan Sanomissa, emäntä skannasi tänään jutun teidänkin luettavaksi. Täällä se on. Kovasti ollaan saatu jutusta kehuja vähän kaikilta, no ollaanhan me aika ihania eikös. ;) Spesiaali terkut toimittajatädille ja kuvaajalle! Timo kasvattajalle siis meidän poikien ja Hilmalle meidän tosi fanille Jaalaan! Sekä toki kaikille muillekkin kamuille, tutuille ja tuntemattomille!
Muuten älkää välittäkö emännän ilmeistä noiss akuvissa, mehän ollaan se pääjuttu, emäntä on vain sivuseikka..
Kurrr..Nyt täytyy mennä ottamaan aurinkoa, kun tänään pääsen pesullekkin vihdoinkin..
haaksirius.jpg?t=1177658252