Heips,

Me tultiin täällä vanhassa blogissa käymään kun tuo uusi ei jostain syystä toimi. Mutta tämä vanha toimi hyvin meidän sijaisblogina nyt sen aikaa kunnes uusi taas alkaa pelittämään.

Minä kävin heti aamusta eläinlääkäri tätiä katsomassa. Oli siellä yksi ihana husky pentukin. Minä sitten esittelin itseni tuttuun tapaan ja sitten emäntä otii kunnon otteen minusta ja se täti alkoi rassaamaan mun peppua. Se päivitteli miten kiltti olen kun vähän vain ilmoitin, että ei liika kaivele. Okei hellästi mä vähän emännän takkia nöykkäisin. Tekihän se kipeää kun se täti tyhjensi ne anaalit. Puhdasta hyvää anaalinestettä tuli jonkun verran. Mutta kovasti se täti ihmetteli miten annoin homman hoitaa ilman rauhoitusta. No turhia piikkejähän pitää välttää eikös.. ;)

Nyt sitten sain tuubin mukaan jota rasvaa emäntä laittaa aamuin illoin mun peppuun ja mun pitää kulkea ainekin viikko hiirilinko(kauluri) päässä.
Loppiaisen esittelynäyttelyn jätän väliin ja pistä Missen ja Sirren esiintymään minunkin puolestani. Tärkeintähän on aina pitää itsensa terveenä.

Kamut ei meinannu tunnista mua kun kuljin hiirilinko päässä. Misse lupas neuvoo hyvä hiirien viskely konsteja, sitä ennen mä kuitenkin vähän opettelen kulkemaan tän kanssa. Nätisti mä oon tätä pitäny ja aika hyvin osaan jo loikkiakkin tää päässä.
ap.jpg?t=1198749957

Leikkiminenkin sujuu mainiosti ja mä komennankin nyt emäntää leikittämään mua ahkerammin ja kuulema saan herkkuja nyt kun olin niin kiltisti. ;)
app.jpg?t=1198750041