minicrest.gif My Peculiar Aristocratic Title is:
Her Grace Lady Misse Perdita the Tremulous of Under Yockenthwaite
Get your Peculiar Aristocratic Title


Täytyyhän munkin laittaa tittelini kun muutkin kamut ovat niin tehneet.

Uusi vuosi sujui rauhallisesti raketteja katsellen ja illalla temppuja tehden. Mutta kurjuus sentään kun ulos ei pääse kun sataa vettä. Eihän nyt pitäisi vettä sataa vaan sitä ihanaa lunta. Onkohan pilvet menneet kokonaan nyt sekaisin. Vai tuleeko kenties aikainen kevät jo..Minä en pysy enää oikein perässä..
 Siksipä täytyykin muistella viime vuoden alkua silloin oli sentään lunta pakkasta sen verran, että villapaita täytyi pistää päälle kun lähti ulos.
missehuurreparta.jpg?t=1167758098

 Muutenkin olen mietiskellyt mennyttä vuotta. Me käytiin emännän kanssa monissa näytelmissä joissa kaikissa oli mukavaa ja monta pokaalia ja ruusuketta jäi vuodesta muistoksi. Jotain emäntä sanoi, että olen InCatin 6.sijalla kotikissojen rankingissa ja se kuulema on mahdottoman hyvin. Ottaen huomioon, että viime vuonna alettiin vasta kunnolla käymään näytelmissä, näissä isommissakin. Niin ja näytelmissä tapasin pitkästä aikaa kivan kasvattajanikin. Terkkuja vaan sinne! NIin ja monia uusia upeita neitokaisia ja cooleja kolleja, sekä heidän palvelusväkeään..

 Mutta onhan vuoteen mahtunut niin paljon enemmänkin kuin näytelmiä. Ihania kesäpäiviä kun sai loikoilla nurmella ja kuunnelle lintujen ääniä, kun emäntä luki kirjaa.. Lumipallojen jahtaamista, kärpästen metsästystä, emännän pelästyttämistä ja listahan voisi jatkua vaikka kuinka pitkään.
 Niin ja se kulkurikin saatiin kiinni ja se on nyt saanut jo uuden kodinkin, ehkäpä se onkin meidän vuoden kissateko.
 Kyllä viime vuosi oli mukava vuosi, tulihan Siriuskin meille. Aluksi tosin en siintä pikku veitikasta tykännyt, mutta nyt kun ollaan kunnolla tutustuttu ei mikään hassumpi kaveri olekkaan.
Toivottvaasti tästä vuodestakin tulee yhtä mukava, tosin laumamme ei enää lisää jäseniö kaipaa. Pojissa on tarpeeksi paimentamista tämmöiselle neitokaiselle.