Tässä pakosti ajattelee, että menipä se vuosi tosi nopeesti. Käskin emännän kaivamaan vanhoja kuvia minusta ja siinä selatessa se kehui minua kuinka olenkaan kasvanut ja jatkan vain kasvuani. Enää en ole niin takakorkeakaan kuin vuosi sitten, eikä päänikään ole niin pieni. Lihaksiakin olen tässä ahkeraan treenaillut lisää ja se näkyy kuulemma.
Tässäpä minä poika keväällä 2006.
Nemoleikkii.jpg?t=1176272444
Eilen emäntä olikin melkein koko päivän poissa aluksi se meni trimmaajalle, trimmautti hiuksiaan ja kävi kaupungilla asioilla. Muisti se meille tuoda ison kasan ruoka akun jossain oli ollut tarjouksessa, vaika meillä ennestään on jo vintin rappu ja kaappi täynnä mutta meneehän sitä meillä. Haisteltiin sen kuontalo läpi eikä se nyt niin pahalle näyttänyt hyvä trimmaaja sillä on ollu.
Sitten päivällä oli saapunut jo raitahyeena tädin kanssa. Emäntä menikin niiden mukaan ja tuli myöhään illalla ihan koirilta haisten kotiin ja ritiskin jäi yöksi yläkertaan. Me pojat ei sitä pelätäkkään, mutta noi likat ei oikein lisää naisia taloon halua. Pöh ihan kivahan se Tohka on vaikka aika kova sähläämään, että ei meinaa pysyä sen perässä.
Mutta nyt täytyy mennä taas seurailemaan sen touhuja..