Hei vaan!
 Me pidettiin pieni tauko tässä joulun kunniaksi ja nyt sitten on juttua niin paljon etten tiiä mistä aloittais..

Me auteltiin emäntää siivouksessa ja kuusen koristelussa. Se oli tosi mukavaa hommaa. Kuusi tuoksui niin oudolle ja kiinnostavalle. Mehän ei Nemon kanssa ollaa kuusta sisällä aikaisemmin nähtykkään. Aluksi me vaan haisteltiin ja Nemo innostui maistelemaankin sitä ja pitihän munkin jyystää oksia vähän, mutta ei se hyvälle maistunut. Kuusen jalasta sitten on hyvä juoda vettä, Tyyne näytti mallia meille miten homma hoituu.
KJJ.jpg?t=1167249485

KJ.jpg?t=1167249514

Aattona me saatiin aamupalaksi herkkuraksuja ja nameja, sekä hyla piimää. Sitten auteltiin kun kinkkua leikattiin ja saatiin me joka iikka pienen pienet maistiaiset siintä herkusta. Nam..
Sitten tulikin raitahyeena kylään. Me saatiin avata lahjat ennen kuin se hyeena tuli sisälle.
Me saatiin upea uusi pesä, säilytyspurkki leluille tai nameille,  hiiriä yhteensä 7 kpl, yksi oli messarista ja muut karvahiiriä, sekä aktivointipallo, herkkuruokaa tädiltä ja herkkujakin saatiin iso kasa.
KJ10.jpg?t=1167249867

Palloa me ollaankin koko jengi innolla käytetty ja hyväksi todettu.
KJ9.jpg?t=1167249896

Pukki kävi iltasella, kun sillä oli ollut niin kiireitä, ehti vasta illalla olemaan pidempään. Sitten se kuvien jälkeen mystisesti taas lähti jatkamaan matkaa.. Siis päivälle se vaan oli ehtinyt heittää lahjat kuusen alle.
Pukki jutusta Nemo saa kertoa lisää, etten mä kerro kaikkea..
Raitahyeenakin sai muuten lahjoja ja oli repinyt ne innolla auki. Kyllä mäkin sen tapasin, mut mä en viel oo niin rohkee ku Nemo se ei pelkää isoa raitahyenaa ollenkaan päin vastoin ei haluis lähtä pois sen läheltä..
 Ihana juttu tuo joulu oli herkkuja ja yllätyksiä täynnä, sekä ihania uusia leluja. Rapsutuksiakin sain ison kasan niin kuin muutkin, sitten oli mukava pari päivää vaan köllötellä ja rauhoittua hässäkästä.